Top Motors is een gevestigde waarde als het gaat om een betrouwbare vertegenwoordiger van de Volkswagen-groep in België (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat/Cupra).

Als familiale onderneming groeide Top Motors sinds 1989 uit tot een huis van vertrouwen met ondertussen 6 vestigingen (Wevelgem, Kortrijk, Roeselare, Waregem, Oudenaarde & Kruisem).

Zowel voor particulieren als bedrijven biedt Top Motors een volledige mobiliteitsoplossing aan binnen een ruim aanbod personen- en bestelwagens. Topway vult dit aan met een uitgebreide keuze tweedehandswagens van alle merken.

De erkende carrosserie Top Repair biedt een full-service herstellingsdienst waar alle modellen en voertuigen worden hersteld en is een onderdeel van Wondercar met 35 carrosseriecentra in heel België.

_____________________________________________________________________________________________________

De automobielsector is een boeiende en voortdurend evoluerende sector waarin vaak snel moet geschakeld worden terwijl klanten van ons een uitmuntende service, kennis van zaken en efficiëntie verwachten.

Onze dagelijkse successen worden dan ook door elke collega gecreëerd vanuit onze values :

👌 Hoge klantentevredenheid 👌

We hebben veel te bieden aan onze klanten. Het belangrijkste daarvan is dat we ons houden aan de gemaakte afspraken en transparant communiceren. Vertrouwen is de sleutel.

👌 Operationele uitmuntendheid 👌

Dagelijks bewaken we de meest efficiënte dienstverlening op elk vlak. Het zit in het DNA van Top Motors en bepaalt al onze acties en projecten.

👌 Prima werksfeer en teamgeest 👌

We hebben een enthousiast team met een TOP mentaliteit en een passie voor de sector. De sfeer houden we liefst los en informeel met korte communicatielijnen.Tevreden werknemers zorgen namelijk voor tevreden klanten!

________________________________________________________________________________________________

🚗 🚗 🚗

JOBS @ TOP MOTORS 👇️

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Redenen om (niet) te solliciteren

✔️ Omdat je nu eenmaal een hart voor auto's hebt.

✔️ Omdat wat je nu doet niet jouw passie is en je niets te verliezen hebt.

✔️ Omdat je geen zin hebt om een lange sollicitatieprocedure te doorlopen.

❌ Omdat je geen interesse hebt in een toekomstgerichte werkomgeving.

❌ Omdat je geen ambitie hebt om jouw potentieel maximaal te benutten.

❌ Omdat je bang bent om deel uit te maken van een TOP team.

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Waar kunnen we jou binnenkort vinden? 🗺️

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier