Welkom bij Top Motors

Net zoals topsporter Koen Naert willen ook wij bij Top Motors uitmunten in alles wat we doen. En net als Koen kunnen we hiervoor rekenen op essentiële ondersteuning: een prima omkadering met ervaren collega's, moderne tools om mee aan de slag te gaan en een werksfeer die doet groeien. Zit het ook in jou om almaar beter te willen doen? Zet jouw talent dan vandaag nog in beweging en solliciteer voor één van onderstaande funties bij Top Motors!
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wie zijn wij ...

Top Motors is een bekende en gerespecteerde vertegenwoordiger van de Volkswagen-groep in België (Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen). Top Motors is gestart als kleine KMO, maar is intussen uitgegroeid tot een stevige groep met zes verschillende vestigingen. Ondanks onze constante groei streven we ernaar om het organigram zo vlak mogelijk te houden. We zijn van mening dat - hoe vlakker de structuur is - hoe dichter we bij elkaar blijven staan en hoe beter we elkaar kunnen helpen.

Wie zijn wij ...

Werken bij Top Motors

De automobielsector is een boeiende sector, waarin je vaak én snel moet schakelen. Klanten verwachten van ons (terecht) een uitgebreide kennis van zaken, maar rekenen ook op een uitstekende en efficiënte service. De inzet en de motivatie van al onze medewerkers vormt de motor van onze successen. Alle acties zijn geïnspireerd door onze drie kernwaardes:

Hoge klantentevredenheid

We hebben veel te bieden aan onze klanten. Het belangrijkste daarvan is dat we ons houden aan de gemaakte afspraken en transparant communiceren. Vertrouwen is de sleutel, het streven naar een 5-sterrenservice het doel.

Hoge klantentevredenheid

Operationele uitmuntendheid

Wat we doen, doen we goed! Dagelijks bewaken we de meest efficiënte dienstverlening op elk vlak. Mecaniciens, verkopers, de collega’s bij de ondersteunende diensten, … het streven naar operationele uitmuntendheid bepaalt de richting van al onze acties en projecten. Het is verweven in het DNA van de Top Motors-medewerkers.

Operationele uitmuntendheid

Prima werksfeer en teamgeest

Work hard, play hard. We hebben een enthousiast team met een TOP-mentaliteit en een passie voor de automobielsector. De sfeer houden we het liefst informeel en we houden van korte communicatielijnen. Na de werkuren organiseren we jaarlijks meerdere teambuildings, barbecues, recepties,… Alles om de teamgeest te bevorderen. Tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten.

Prima werksfeer en teamgeest

Redenen om (niet) te solliciteren

Twijfel je nog om al dan niet de volgende stap te zetten? Dan sommen we graag eens op waarom je vooral wel of of vooral niet bij Top Motors moet solliciteren.

✔️ Omdat je nu eenmaal een hart voor auto's hebt.

✔️ Omdat wat je nu doet niet jouw passie is en je niets te verliezen hebt.

✔️ Omdat je geen zin hebt om een lange sollicitatieprocedure te doorlopen.

❌ Omdat je geen interesse hebt in een toekomstgerichte werkomgeving.

❌ Omdat je geen ambitie hebt om jouw potentieel maximaal te benutten.

❌ Omdat je bang bent om deel uit te maken van een TOP team.

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Waar kunnen we jou binnenkort vinden? 🗺️

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?