Op zoek naar een Top job?

Ontdek al onze vacatures.

Top Motors, een huis van vertrouwen

Sinds zijn oprichting in 1989 is Top Motors uitgegroeid tot een huis van vertrouwen in de regio Zuid-West Vlaanderen. Het begon als Volkswagen-Audi concessie in Wevelgem en groeide uit tot een betrouwbare vertegenwoordiger van de VW-groep in het land. Met concessies van Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen verspreid over Roeselare, Wevelgem, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde en Kruisem ontwikkelde Top Motors een klantgericht verkoopapparaat en service-apparaat , inclusief carrosserie en 2de hands wagens, voor particulieren en bedrijven.

Onze vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Werken bij Top Motors

Top Motors heeft als missie de onbetwiste marktleider te zijn in zijn regio.

We willen het eerste aanspreekpunt zijn van al wie op zoek is naar een mobiliteitsoplossing. Dankzij de producten en diensten van de groep VW (Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen bedrijfswagens) bieden wij een zeer ruim assortiment aan, binnen een even ruim prijsbestek. Top Motors vult dit aan met een uitgebreid en kwalitatief aanbod tweedehandswagens (Topway) en met de modernste koetswerkhersteldienst (carrosserie Top Repair – Top Motors Wondercar)

Groei mee met Top Motors!

Hoe we de onbetwiste marktleider willen worden en blijven?

Door als team elke dag onze pro- ducten en diensten aan de man te brengen, met aandacht voor drie kernzaken:

  • Hoge klantentevredenheid

  • Operationele uitmuntendheid

  • Prima werksfeer en teamgeest

Elk van onze beslissingen, elk van onze dagelijkse acties staan in het teken van deze missie en van de kernwaarden van Top Motors.

We verwachten van elke medewerker dat hij actief bijdraagt aan de realisatie van deze missie. Jouw inbreng is steeds welkom, jouw mening wordt steeds gewaardeerd.Love your Top job

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Onze vestigingen

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier